Er du klar til at bygge en rigtig forretning med afsæt i det særlige du kan, som du lever godt af uden at brænde ud ? 
Book en match afklarings samtale med Maiken


Hvad siger andre?

Trine Rønnow - stresslæge.dk

"Havde jeg ikke fået hjælp, så havde jeg ikke siddet her i dag. Det var selvfølgelig en investering, men jeg havde fra starten fuldstændig tillid til, at Maiken vidste, hvad hun snakkede om.

Jeg fik hjælp til, hvordan puslespillet kunne lægges af de brikker, jeg gennem 15 år havde samlet – uden at jeg selv nogensinde havde kunnet se, hvordan de skulle passe sammen. Sidenhen udviklede vi mit forløb AMSI og dernæst min uddannelse som er de bærende elementer i min virksomhed i dag. Som ud over mig består af et team af terapeauter jeg selv har uddannet og andre medarbejdere.

Dorte R

”Du er jo genial, at du kan sætte det her ind i en ramme på så kort tid - det er for vildt" sagde Dorte efter hendes V.I.P dag. Hun fik ændret strukturen til løbende optag på hendes uddannelse,så kunder kan starte når som helst - og skar 32 LIVE dage væk. Efterfølgende gik hun hjem solgte 4 pladser på hendes "nye" uddannelse á 50.000 kr. på en uge"

Maja Allen

 “Det var rigtig godt at jeg investerede i et forløb hos Maiken, for allerede i mit første år som selvstændig omsatte jeg for 500.000 kr. I mit andet år har jeg øget min omsætning med indtil videre 60 %, og jeg er ved at skalere min forretning mod erhvervslivet. Det kunne jeg aldrig have gjort på egen hånd.
Jeg har de skønneste kunder, som jeg altid har vildt svært ved at tage afsked med, når deres forløb hos mig slutter efter et år”.

Catrine

"Det er priceless at have Unstuck-forløbet med i en tid, hvor man ellers ville løbe rundt med hovedet under armen. Snuden i sporet. Du ved hvad du skal gøre. Og ja, der er måske overspringshandlinger og frygt osv., men du ved hvad du skal gøre. Det er guld værd"

Malene Boel

"Jeg boomede i krisetid. Det er guld værd at få bygget det her fundament. Er det dyrt at deltage i forløb hos UNSTUCK? Jeg synes det er dyrt at lade være"

Bente Tromborg

"Det var helt imod min natur at sælge og føle, at jeg pressede folk til et køb. Jeg kunne slet ikke have det. Men så kom Maiken med et guldkorn. En af de allerstørste ahaoplevelser på forløbet har nok været den uge, hvor jeg solgte tre pladser på min uddannelse. De tre salg svarede til to måneders løn i mit tidligere ansættelsesforhold. Det var fedt! Det fede var også, at jeg ikke gik og talte om salg eller tænkte på salg hele tiden – og jeg har hele tiden haft sådan en modstand på at sælge, fordi jeg ikke vil prakke folk noget på.

Efter forløbet ved jeg, at det ikke handler om at sælge, men nu tænker jeg på salg som en måde at hjælpe folk i mål med deres udfordringer, som de har. Det er nyt, for jeg har altid lært på andre kurser, at man bliver nød til at presse lidt på for at sælge.

Man kan nemlig godt være selvstændig og tjene penge uden at presse folk til noget.

Maiken er skarp og meget dygtig".