Gratis masterclass afslører:

Sådan gik jeg fra 70-timers arbejdsuger, hvor jeg solgte min tid, til at have et high-end forløb, der skar 80% af min to-do liste væk, alt imens jeg omsatte for 4.173.313 kr. på et enkelt år

På masterclassen lærer du at gå fra at sælge din tid, til at sælge high-end forløb, så du kan omsatte for det samme, eller mere, alt imens du arbejder 80% mindre end du gør nu.
Tilmeld mig den gratis masterclass
Masterclassen starter om

Hvad kommer du til at lære på masterclassen?

Sådan hæver du dine priser og på samme tid får flere kunder

Hvorfor det ikke handler om at gøre "mere" hvis du vil vækste

Den afgørende faktor for at du får succes med din forretning

TILMELD MIG DEN GRATIS MASTERCLASS

Hvad siger andre?

Trine Rønnow

"Havde jeg ikke fået hjælp, så havde jeg ikke siddet her i dag. Det var selvfølgelig en investering, men jeg havde fra starten fuldstændig tillid til, at Maiken vidste, hvad hun snakkede om.

Jeg fik hjælp til, hvordan puslespillet kunne lægges af de brikker, jeg gennem 15 år havde samlet – uden at jeg selv nogensinde havde kunnet se, hvordan de skulle passe sammen.

Det betød altså, at jeg ubevidst allerede havde samlet al den viden, jeg nu skulle bruge til at lave et længerevarende forløb, som virkelig kan hjælpe de stressramte – og det var fantastisk at opleve, at det hele pludselig gik op i en højere enhed.

Jeg arbejder nu med en lethed og en energi, som jeg kan mærke er den fuldstændig rigtige for mig.

Jeg fortsætter med at udvikle min forretning med udgangspunkt i alle de konkrete og supereffektive metoder, jeg har lært, så jeg kan leve godt af min forretning uden at knokle. Metoder, som jeg bliver ved at vende tilbage til, hver gang jeg planlægger de næste skridt, jeg vil tage."

Dorte R

”Du er jo genial, at du kan sætte det her ind i en ramme på så kort tid - det er for vildt" sagde Dorte efter hendes V.I.P dag. Hun fik ændret strukturen til løbende optag på hendes uddannelse,så kunder kan starte når som helst - og skar 32 LIVE dage væk. Efterfølgende gik hun hjem solgte 4 pladser på hendes "nye" uddannelse á 50.000 kr. på en uge"

Maja Allen

 “Det var rigtig godt at jeg investerede i et forløb hos Maiken, for allerede i mit første år som selvstændig omsatte jeg for 500.000 kr. I mit andet år har jeg øget min omsætning med indtil videre 60 %, og jeg er ved at skalere min forretning mod erhvervslivet. Det kunne jeg aldrig have gjort på egen hånd.
Jeg har de skønneste kunder, som jeg altid har vildt svært ved at tage afsked med, når deres forløb hos mig slutter efter et år”.

Catrine

"Det er priceless at have Unstuck-forløbet med i en tid, hvor man ellers ville løbe rundt med hovedet under armen. Snuden i sporet. Du ved hvad du skal gøre. Og ja, der er måske overspringshandlinger og frygt osv., men du ved hvad du skal gøre. Det er guld værd"

Malene Boel

"Jeg boomede i krisetid og har allerede triple "proof of concept" Det er guld værd at få bygget det her fundament. Er det dyrt at deltage i forløb hos UNSTUCK? Jeg synes det er dyrt at lade være"

Bente Tromborg

"Det var helt imod min natur at sælge og føle, at jeg pressede folk til et køb. Jeg kunne slet ikke have det. Men så kom Maiken med et guldkorn. En af de allerstørste ahaoplevelser på forløbet har nok været den uge, hvor jeg solgte tre pladser på min uddannelse. De tre salg svarede til to måneders løn i mit tidligere ansættelsesforhold. Det var fedt! Det fede var også, at jeg ikke gik og talte om salg eller tænkte på salg hele tiden – og jeg har hele tiden haft sådan en modstand på at sælge, fordi jeg ikke vil prakke folk noget på.

Efter forløbet ved jeg, at det ikke handler om at sælge, men nu tænker jeg på salg som en måde at hjælpe folk i mål med deres udfordringer, som de har. Det er nyt, for jeg har altid lært på andre kurser, at man bliver nød til at presse lidt på for at sælge.

Man kan nemlig godt være selvstændig og tjene penge uden at presse folk til noget.

Maiken er skarp og meget dygtig".
TILMELD MIG DEN GRATIS MASTERCLASS

Tilmeld dig masterclassen

På webinaret vil du lære præcist hvordan du kan skalere din virksomhed uden at skulle arbejde mere eller råbe højere end de andre.