Tillykke, du er tilmeldt masterclassen! Vigtigt: Se denne video inden masterclassen starter:

Tilføj masterclassen til din kalender

Hvad siger andre?

Trine Rønnow

"Havde jeg ikke fået hjælp, så havde jeg ikke siddet her i dag. Det var selvfølgelig en investering, men jeg havde fra starten fuldstændig tillid til, at Maiken vidste, hvad hun snakkede om.

Jeg fik hjælp til, hvordan puslespillet kunne lægges af de brikker, jeg gennem 15 år havde samlet – uden at jeg selv nogensinde havde kunnet se, hvordan de skulle passe sammen.

Det betød altså, at jeg ubevidst allerede havde samlet al den viden, jeg nu skulle bruge til at lave et længerevarende forløb, som virkelig kan hjælpe de stressramte – og det var fantastisk at opleve, at det hele pludselig gik op i en højere enhed.

Jeg arbejder nu med en lethed og en energi, som jeg kan mærke er den fuldstændig rigtige for mig.

Jeg fortsætter med at udvikle min forretning med udgangspunkt i alle de konkrete og supereffektive metoder, jeg har lært, så jeg kan leve godt af min forretning uden at knokle. Metoder, som jeg bliver ved at vende tilbage til, hver gang jeg planlægger de næste skridt, jeg vil tage."

Dorte Gleerup

"Jeg valgte et forløb med Maiken og UNSTUCK-temaet, fordi jeg gerne ville have skaleret min forretning. Jeg har faktisk været selvstændig nu i 9 år og var kommet til et punkt, hvor jeg syntes, at jeg lavede lidt her og lidt der. Jeg tog ligesom det, der var, i forhold til hvad kunderne efterspurgte, men jeg vidste, at jeg ikke var inde ved kernen, i forhold til hvor jeg skaber den største værdi for kunden. Nu er jeg specialist i stedet for generalist.

Forløbet har allerede tjent sig ind for mig! Jeg har fået meget mere ud af forløbet, end jeg havde turde håbe og drømme om, simpelthen fordi det er et hold specialister, vi hele tiden har i ryggen, og vi har det her sikkerhedsnet omkring os med en megahøj tilgængelighed og faglighed bag.

Teamet har formået at løfte mig og min business til next level, så jeg er dybt taknemmelig".

Bente Fisker

"Jeg fik gnist, kunder og fandt min værdi"

Birgitte

”At omsætte for 400.000 på 4 måneder gør noget virkelig godt. Men udover det, så har jeg fået en helt anden struktur og vished i min forretning, som jeg aldrig havde set mulig før. Dengang arbejdede – og solgte – jeg fra måned til måned.

Det betyder, at min investering i at lære at skabe high-end produkter bliver ved at tjene sig hjem, fordi jeg simpelthen har lært konkrete metoder, som gør, at min forretning er løftet til helt nyt niveau".

Catrine

"Det er priceless at have Unstuck-forløbet med i en tid, hvor man ellers ville løbe rundt med hovedet under armen. Snuden i sporet. Du ved hvad du skal gøre. Og ja, der er måske overspringshandlinger og frygt osv., men du ved hvad du skal gøre. Det er guld værd"

Malene Boel

"Jeg boomede i krisetid og har allerede triple "proof of concept" Det er guld værd at få bygget det her fundament. Er det dyrt at deltage i forløb hos UNSTUCK? Jeg synes det er dyrt at lade være"

Bente Tromborg

"Det var helt imod min natur at sælge og føle, at jeg pressede folk til et køb. Jeg kunne slet ikke have det. Men så kom Maiken med et guldkorn. En af de allerstørste ahaoplevelser på forløbet har nok været den uge, hvor jeg solgte tre pladser på min uddannelse. De tre salg svarede til to måneders løn i mit tidligere ansættelsesforhold. Det var fedt! Det fede var også, at jeg ikke gik og talte om salg eller tænkte på salg hele tiden – og jeg har hele tiden haft sådan en modstand på at sælge, fordi jeg ikke vil prakke folk noget på.

Efter forløbet ved jeg, at det ikke handler om at sælge, men nu tænker jeg på salg som en måde at hjælpe folk i mål med deres udfordringer, som de har. Det er nyt, for jeg har altid lært på andre kurser, at man bliver nød til at presse lidt på for at sælge.

Man kan nemlig godt være selvstændig og tjene penge uden at presse folk til noget.

Maiken er skarp og meget dygtig".

Nanna Agerlin

"Jeg vidste godt, hvad jeg var god til, men jeg ville gerne have flere og bedre resultater. Jeg ville derfor finde en businessmentor med et mindset, der lignede mit, og som havde forståelse for, at udviklingen af min forretning skulle ske uden at gå på kompromis med alt det andet vigtige i mit liv – og mine absolut højeste prioriteter som er, at livet skal være meningsfuldt, og jeg skal have tid, ro og penge.

Jeg kunne godt mærke, at det var et stort beløb, jeg skulle investere i at få hjælp, men faktisk var jeg aldrig i tvivl om resultaterne. Tre måneder efter jeg startede op med at arbejde med Maiken, var investeringen allerede tjent hjem, og jeg har fået en strategi samt værktøjer til, hvordan jeg kan tjene investeringen hjem mange, mange flere gange”

Tilføj masterclassen til din kalender!